Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Atashkadeh handskadad

Atashkadeh handskadad efter trappfall.

Atashkadeh handskadad efter trappfall.


William Atashkadeh deltog rätt framgångsrikt i en U21-match mot ett underårigt AIK för några dagar sedan. Ett mål och två målgivande passningar var resultatet av hans 35 minuter på plan. Äntligen rehabiliterad och snart mogen för spel i allsvenskan? Ingalunda – nu rapporteras det att han ramlat i en trappa (!) och drabbats av en fraktur i ett mellanhandsben. Handen är gipsat och verkar förbli så under de kommande tre veckorna.

NA: Ny skadesmäll för ÖSK-anfallaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.