Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kan ett tränarbyte verkligen betyda så mycket?

Axén och Ljug har diametralt olika uppfattningar om Hasanis betydelse för laget.

Axén och Ljung har diametralt olika uppfattningar om Hasanis betydelse för laget.

HBK ÖSK AIK ÖSK BP ÖSK KFF ÖSK IFK G ÖSK IFE ÖSK ÖSK
ÖSK MAIF ÖSK MFF ÖSK ÅFF ÖSK FFF ÖSK GIF ÖSK DIF IFK N
Shpetim Hasani 94 94 94 94 95 94 93 95 93 92 93 94 23

Fram tills dess att Per-Ola Ljung valde att lämna ÖSK hade Shpetim Hasani startat i samtliga matcher ÖSK spelat i år och han hade inte blivit utbytt en enda gång. Efter det att Alexander Axén tagit över  blev det bara spel en gång till – 23 minuter som inhoppare mot IFK Norrköping.

Inför sommarens övergångsperiod gav man sedan Hasani ett fribrev av den typ som man brukar ge till spelare man absolut vill bli av med. Innebörden verkar i princip ha varit att han kunde gå vart som helst utan att ÖSK skulle kräva någon ersättning.

Alexanders Axéns val av ett rakare spelsätt anges som orsak till att Hasani så snabbt och oväntat sorterades ut. Man har talat om att Hasani inte ville acceptera en försämring av villkoren efter det att säsong och kontrakt gått ut.

Tja, det var nog tur att Marcus Pode hittade tillbaka till målformen och gjorde mål i sina tre första matcher. Så finns det i alla fall en antydan till en logisk förklaring till den plötsliga scenförändringen.

1 kommentar – kommentera

bosse

Inse att axen inte fattar vaf Hasani gjort och kan. Storhetsvansinne är ett snällt ord om Axen. Gör som Nordal sade..gå och sätt dig. Årets miss att ej ha kvar Hasani. Åker ur nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.