Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA: Hasanis övergång nära

Hasani på väg bort när Axén föredrar  Pode.

Hasani på väg bort när Axén föredrar Pode.

I dagens papperstidning kan man läsa, att Shpetim Hasanis övergång till den polska klubben Gornik Leczna är mycket nära förestående. Enbart formaliteter återstår, enligt tidningen.

Några förhandlingar mellan ÖSK och Gornik tycks inte vara aktuella. Hasani och hans agent har fått en ”Lycka till” önskning från ÖSK med innebörden att klubben inte kommer att kräva någon ersättning för övergången. Något som förklarar varför ÖSK så sent som igår inte ens hade varit i kontakt med polackerna.

För ÖSKs del tycks motivationen i första hand vara, att man frigör ett löneutrymme som kan användas på en spelare som bättre passar in i ÖSKs framtidsplaner.

Så där mellan raderna han man väl kunnat förstå, att Hasani varit välbetald, vilket man nog hos ÖSK tyckte var onödigt med tanke på att anfallaren inte passade in i det spelsystem Alexander Axén vill använda sig av. Eller så hade han av någon anledning kommit på kant med Axén.

Efter det att Axén tog över har Hasani bara fått 20 minuter speltid på fyra matcher. De minuterna fick han då han blev inbytt mot sin förra klubb IFK Norrköping i den första matchen Axén ansvarade för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.