Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hasani till Polen?

NA rapporterar, att Shpetim Hasani kan vara på väg att göra klart med en ny klubb efter det att ÖSK mer eller mindre förklarat honom persona non grata – eller i alla fall att det är mindre troligt att han kommer att belönas med ett nytt kontrakt för sina insatser i den svartvita matchdressen.

Enligt tidningen lär det handla om  den polska klubben Gornik Leczna, vilka är nyuppflyttade till den polska högsta divisionen och nu alltså rustar sitt lag för nya utmaningar. Enligt NA verkar allt vara mer eller mindre klart beträffande övergången.

Det är väl knappast troligt att det blir några smörjpengar till ÖSK för att underlätta denna affär. Efter att ha förklarat en spelare som bara har ett halvt år kvar på kontraktet som mindre önskvärd har förhandlingsposition urholkats kraftigt. Däremot öppnas en möjlighet att ta in någon ny spelare genom att Hasanis löneutrymme nu blir tillgängligt.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.