Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hasani på väg bort?

Shpetim Hasani: På väg bort redan i sommar?

Shpetim Hasani: På väg bort redan i sommar?

I dagens NA kan man läsa, att det verkar som om Shpetims Hasanis dagar i ÖSK är räknade.

Enligt tidningen har Alexander Axén sagt, att ÖSK inte kommer att erbjuda Hasani något nytt kontrakt när hans nuvarande kontrakt gått ut i höst/vinter. Men tidningen skriver också, att det verkar vara Hasanis löneanspråk som är stötestenen. Enligt NA har Hasani krävt en oförändrad lönenivå vid en förlängning, vilket ÖSK inte tycks vilja erbjuda.

Man får väl anta, att ÖSKs ovilja att förlänga till nuvarande villkor utgör en inte alltför diskret signal till Hasani om att det är dags att se sig om efter en ny klubb.

Med Hasani, Pode, Kalle Holmberg, Kamara och Lipovac har klubben idag nog en anfallare för mycket i truppen. I alla fall om man anser, att Pode är ett fullgott alternativ. (Atashkadeh skall man nog inte räkna in bland tänkbara anfallare på grund av hans konstanta skadestatus).

Bloggens uppfattning är att Hasani inte riktigt räcker till för Allsvenskan och att ÖSK tänker rätt. Hasani är lite för omständlig och det mesta tar lite för lång tid. Han är onekligen en mycket duktig huvudspelare, men ÖSK vill säkert se mer än så hos sina anfallare. Dessutom har det varit väldigt klent med kvaliteten på inläggen under senare tid, vilket gör att ÖSK ändå inte förmår utnyttja hans kvaliteter i det avseendet. Vidare, att ÖSK gör helt rätt som gör klart med Hasani om detta i god tid. Hans möjligheter att söka och finna en annan klubb att representera blir onekligen bättre om han redan nu kan börja söka ett alternativ än om han skulle få beskedet först någon gång i november eller december då kontraktet går ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.