Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck vill byta klubb

ÖSKs föredetting Michael Almbeäck gick förra sommaren från Club Brugge i Belgien till danska Brøndby. I Belgien hade han fått allt mindre speltid efter att till att börja med varit mer eller mindre en startspelare. Nu ser samma sak vara på väg att utspela sig i Danmark. Till bold.dk säger Almebäck, att han bett sin agent att undersöka om det finns några andra klubbar som skulle kunna vara intresserade av honom. Orsaken skall vara att han under vårsäsongen knappt fick någon speltid alls.

Bold.dk: Almebäck har sat agenten i sving

Kommentar: Nu är det väl knappast så att en spelare med två år kvar på sitt kontrakt på eget bevåg ber sin agent söka efter en ny klubb. Om bold.dks uppgifter stämmer är det med största säkerhet så, att det är Brøndby som låtit Almebäck förstå, att de inte har något emot att han söker sig till en ny klubb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.