Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK stoppar Hasani

Det blir inga landskamper den här gången för Shpetim Hasani, när ÖSK samtidigt spelar allsvenskt.

Det här är egentligen en fredagsnyhet som av någon anledning hamnat vid sidan av. Albert Bunjaki som nuförtiden enbart är tränare för Kosovos landslag har tagit ut Shpetim Hasani till en landslagstrupp som skall möta Turkiet och Senegal. Problemet är att dessa två landskamper inte ligger under något av de landslagsfönster som UEFA planerat in. Resultatet blir att de kolliderar med ÖSKs allsvenska matcher varför klubben sagt att man inte släpper sin anfallare till dessa två landskamper. Något som alla parter verkar att vara införstådda med.

Att Kosovo spelar dessa två landskamper nu är i och för sig inte så konstigt. De allra flesta ligorna i Europa är nu färdiga och deras spelare därför tillgängliga (om de vill och orkar). Varför Bunjaki tagit ut Hasani trots att han mycket väl vet att allsvenskan pågår och att Hasani är en nyckelspelare hos ÖSK är mer svårbegripligt.

NA: ÖSK stoppar Hasani från landslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.