Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mensah knäopererad

Samuel Mensah är försatt ur spelbart skick efter en knäoperation.

Samuel Mensah är försatt ur spelbart skick efter en knäoperation.

Helt överraskande meddelar ÖSK idag att Samuel Mensah, ett av årets nyförvärv, har genomgått en knäoperation. Tydligen har han sedan tidigare haft problem från en tidigare menisk- och broskskada. Problemen blev aktuta under matchen mot IFK Göteborg och han byttes ut i halvtid.

Idag genomgick han en titthålsoperation och allt skall ha gått bra (tror/hoppas man). Med operationen avklarad får han nu börja sin rehabträning. Hur lång tid denna kan komma att ta verkar det i dagsläget inte finnas någon som vill uttala sig om. Tyvärr låter det här lite som den skada som drabbade Ilir Berisha så vill det sig illa kan det nog ta ett tag innan skadan är helt läkt. Men det kan lika gärna handla om en lindrigare typ av skada.

Några jättestora problem drabbas väl inte ÖSK av på grund av detta. Samuel är en användbar truppspelare som kan spela på många olika platser i laget. Praktisk att ha till hands men inte oumbärlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.