Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sabina startar för Sverige

Igår startade Freja Olofsson som lagkapten då Sveriges F16-lag mötte Estland medan hennes klubbkamrat Sabina Forsberg fick börja på bänken. Sabina blev sedan inbytt med lite drygt en halvtimme kvar att spela och hann dessutom med att göra ett mål. Det senare inte riktigt lika meriterande som det låter eftersom Sverige totalt gjorde 13 stycken. Men ett landslagsmål är ju ändå alltid ett landslagsmål.

Redan idag är det dags för nästa match då Sverige ställs mot Ryssland. Freja och Sabina byter plats (liksom de flesta andra spelarna i truppen). Freja får alltså i alla fall till att börja med se matchen från bänken medan Sabina startar som en av två anfallare.

Matchen börjar klockan 13:00.

SvFF: Startelvan mot Ryssland

Tillägg: Det blev svensk vinst mot Ryssland med 1-0. Sabina utbytt i den 53:e minuten.

NA har nu uppmärksammat att de två ÖSKarna är på landslagsupdrag: Forsberg från start när Sverige vann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.