Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Boström fick lämna

Sixten Boström får söka nytt jobb igen.

Sixten Boström får söka nytt jobb igen.

Att Sixten Boström tog HJK till det finska mästerskapet förra året hjälpte inte honom när säsongsinledningen i år lämnade en hel del att önska. Efter två vinster, två förluster och en oavgjord match tvingades han idag att lämna sin plats som huvudansvarig tränare för HJK. Klubben som förra året under Boströms ledning, tog sitt femte mästerskapstecken i rad ställer högre krav än en mittenplacering i ligan.

Hufvudstadsbladet: Boström får gå – Lehkosuo tar över

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.