Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre år till för Ljung

2013-05-09_DSC_0066_Per-Ola Ljung
Per-Ola Ljung, med ett tränarkontrakt som löper ut efter innevarande säsong, har kommit överens med ÖSK om en förlängning av hans engagemang. Det nya kontraktet ökar på hans tid i Örebro med tre år och det sträcker sig alltså fram tills slutet av år 2017.

Utöver förlängningen innebär det nya kontraktet även att Ljung blir ansvarig för den sportsliga delen av verksamheten med titeln Fotbollschef. Så har det nog redan fungerat ett bra tag, men i och med det nya kontraktet formaliseras hans ansvarsområde.

ÖSK klargör även i sitt pressmeddelande Magnus Sköldmarks framtid roll i organisationen. Sköldmark kommer att ansvara för de administrativa delarna av ett traditionellt sportchefsjobb, vilket omfattar den sportsliga administrationen, arenafrågor samt relationer med agenter och andra klubbar.

ÖSK har alltså valt en annan väg än vad som är vanligt, när man nu valt att inte utse någon sportchef utan istället separera ansvaret för den sportsliga respektive administrativa sidan av verksamheten.

ÖSK: Per-Ola Ljung förlänger med ÖSK Fotboll
NA: Peo Ljung förlänger – och blir fotbollschef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.