Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skaderapport – inga bollar för William och Robert

Papperstidningen skriver idag några rader om två av de skadade spelarna i ÖSKs trupp. Beträffande William Atashkadeh så drabbades han av en muskelskada i ena låret för tre veckor sedan. Enligt Urban Juneholm ser det rätt ”bra<" ut för William. Han både springer och styrketränar, men har inte börjat med boll än. Inte heller Robert Åhman-Persson tränar med boll. Han har SMSat till tidningen och meddelat att han fortfarande kör rehab, men med en bra "känsla". När det blir dags att stegra förberedelsearbetet inför en återkomst på plan överlåter han åt det medicinska teamet att avgöra. Hur det står till med Ilir Berisha och framför allt Oscar Jansson får vi dock ingen information om. Antingen glömde Johan Arvidsson bort att fråga om Oscar eller så är han redan åerställd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.