Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson på lån till Husqvarna

2013-05-09_DSC_0073_Tobias Nilsson2
ÖSK meddelade idag, att Tobias Nilsson kommer att lånas ut till Husqvarna FF under den kommande säsongen. Det har inte varit någon hemlighet att ÖSK gärna skulle se Nilsson hos en annan klubb. Inte heller att Husqvarna kände sig väldigt intresserade av att kunna dra nytta av hans rutin av spel i Superetta. Frågan verkar närmast ha varit hur lönekostnaderna under låneperioden skulle fördelas och nu har man alltså kommit överens om detta.

De ekonomiska villkoren kring utlåningen berörs inte alls av ÖSK, medan däremot Jnytt.se citerar HFF:s sportchef Issa Iskander som säger, att ÖSK kommer att betala en stor del av lönen. Däremot inte sagt att det är den största delen, antar jag.

Husqvarna FF: Tobias Nilsson klar på lån
NA: Nilsson lånas ut
Jnytt: Eftertraktad mittfältare förstärker Husqvarna FF

Under fjolåret spelade Tobias 17 matcher för ÖSK i Superettan av vilka han startade 13. Utbytt blev han två gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.