Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yasin landslagsuttagen

Ahmed Yasin har varit lite ambivalent beträffande sitt eventuella deltagande i Iraks landslag. Under det senaste året har man väl närmast fått uppfattningen att han prioriterat träning och spel med ÖSK framför landslagsuppdragen.

Nu är det dock enligt pappers-NA dags för en Dubairesa igen för Ahmeds del. Det är nämligen i Dubai som Irak spelar sina landskamper. På programmet sår en avgörande kvalificeringsmatch till det asiatiska mästerskapet AFC Asian Cup. Motståndet kommer från Kina och det är en helt avgörande match för lagens förhoppningar att kvala in till Asian Cup. Matchen spelas den 5 mars i Al-Sharjah.

Hans frånvaro innebär att han missar träningsmatchen mot Falkenberg samt några inledande dagar på träningslägret i Portugal dit ÖSK åker den 3 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.