Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Brage väljer Rosendal

Det verkar vara Peter Rosendal som dragit det längsta strået när IK Brage skall välja förstemålvakt. Peter, som under åren 2009 – 2011 tillhörde ÖSK kom aldrig så långt som till spel med A-laget. Däremot var han en mycket säker sista utpost i ÖSK Ungdoms lag i div 2 och 3.

Emil Magnusson, hans konkurrent i kampen om målvaktsjobbet hos borlängeklubben, provtränade ju en vecka med ÖSK för att eventuellt kunna ta hand om platsen som andremålvakt hos ÖSK. Det blev inget av med det, det blev inget av med Brage och nu väljer han i stället div 5 -klubben Äppelbo AIK – som utespelare!

När det gäller Peter Rosendal och Brage så är inget skrivet än, men klubben räknar med att göra klart saken i början av veckan.

Dalarnas Tidningar: Ingen Magnusson i Brage
Äppelbo AIK: Bomb nummer 2, Emil ”Empa” Magnusson går till Äppelbo AIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.