Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berger imponerade

Enligt Göteborgs-Expressen gjorde Emil Berger bra ifrån sig under sin provträning med GAIS.
– Emil var bra på att läsa spelet och var bra i jobbet och vi har lite tunt med defensiva mittfältare. Kan ledningen komma överens med honom ser jag honom gärna i truppen, säger GAIS tränare Thomas Askebrandt till tidningen.

Emil själv verkar även han vara intresserad.
– Jag tycker det kändes bra under träningarna och är intresserad av en övergång, tyckte han.

Men det räcker nog inte med att båda parter är intresserade. Den ekonomiska delen måste lösas också. GAIS finansiella situation lär som vanligt vara urusel. Innan de kan ta över Berger måste de kunna lämna ett anbud som såväl Emil som ÖSK kan acceptera. Frågan är om de kan göra det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.