Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cervin elitförbereder

Björn Cervin kommer att ansvara för den elitförberedande verksamheten under de närmaste två åren.

Björn Cervin kommer att ansvara för den elitförberedande verksamheten under de närmaste två åren.


ÖSK skriver på sin hemsida, att Björn Cervin kommer att fortsätta som ansvarig tränare för U17 och U19 – den elitförberedande verksamheten. Efter ett framgångsrikt första år så har Björn och ÖSK kommit överens om en tvåårig förlängning av uppdraget.

Riktigt hur denna verksamhet kommer att organiseras verkar inte vara helt bestämt än – i alla fall har ÖSK inte sagt någonting om saken. Så pass mycket verkar dock vara klart att ansvaret för U17 (pojkallsvenskan) tas över av ÖSK Fotboll från ÖSK Ungdom (Ekäng).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.