Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rosendal testar med Brage

2009-05-22_P1020311_Peter Rosendal

Medan ÖSK den här veckan har testat en fd. Bragemålvakt så kommer IK Brage nästa vecka att testa en målvakt som spelat med ÖSK. Peter Rosendal har tillbringat sina senaste två år i Norge. Först hos Mjölner i Narvik. Därefter ryktades det om att han var på väg hem till Sverige igen, men det blev hos ”svenskklubben” Nybergsund han hamnade. Nu är han alltså hemma i Borlänge igen och skall försök träna sig till en plats i Brages div 1-trupp. Eftersom ÖSK spelar årets första träningsmatch mot just Brage nästa lördag finns det en chans att Peter får möjligheten att återvända till Behrn Arena.

Dalarnas Tidningar: Brage testar målvakter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.