Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sandqvist i kontraktlösas turnering

Jonas Sandqvist tar nya tag och hoppas på ett nytt kontrakt.

Jonas Sandqvist tar nya tag och hoppas på ett kontrakt.

Det har varit väldigt tyst kring Jonas Sandqvist efter det att han lämnade ÖSK för snart ett år sedan. Men nu har hans namn dykt upp igen. Han är nämligen en av kandidaterna till den 16-mannatrupp som skall delta i FIFPro-turneringen i Oslo, som börjar spelas den 9 januari.

Bland de 20 som kämpar om en plats i 16-mannatruppen finns det några halvkända namn, bland annat två spelare som inte fick fortsätta i Landskrona samt den evigt skadade Andreas Haglund (senast i Degerfors).

Fotbolltransfers.com: Här är spelarna som kan delta i turneringen för kontraktslösa

Tillägg NA: Så ska Sandqvist hitta ny klubb

2 kommentarer – kommentera

mr x

En skotträdd målis har det inte lätt.

Butterix

Du har inte lagt upp länk till eller ens kommenterat papperstidningen NA:s artikel igår, trettondagsafton, om att Paulinho ”den vägrande” nu är igång igen och spelar fotboll i brasilianska andraligan och tydligen har spelat en hel del matcher och gjort mål. Man kan ju undra när kontraktet med ÖSK verkligen gick ut och om han verkligen höll sig undan fotbollen hela tiden, nu när han verkar så ”pigg” på så hög nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.