Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordin hoppas på nystart

Det dyker upp artiklar ibland från göteborgshållet om Nordin Gerzic och hans förhoppningar om att i ett andra försök etablera sig som en förstavalsspelare hos IFK Göteborg. Den här gången är det Expressen som har träffat Nordin i samband med årets sista träning för de blåvita. Konkurrensen på mittfältet är dock hård både från etablerade spelare och från ungdomar som vill fram.

Alla som hoppas på en snabb övergång för Nordin tillbaka till ÖSK lär nog få vänta tills dess att den sportsliga ledningen i IFK utvärderat hans insatser under försäsongen. ÖSK å sin sida kan knappast vänta och se om han blir ledig ifall det är så att man anser att man behöver stärka sitt centrala mittfält ytterligare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.