Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Munster tränar BK Forward

Klubben på väster gjorde idag klart med den före detta ÖSKaren Paul Munster som assisterande tränare under den kommande säsongen. Huvudansvaret för träning och coachning kommer precis som förra året att ligga hos Magnus Kihlberg. Det blir således en klar ÖSK-profil på Forwards tränarpar nästa år. Det här blir Pauls andra träningsuppdrag. Det första var självmordsuppdraget som tränare för Örebro Syrianska – en uppgift som väl ingen tränare i modern tid klarat av under en hel säsong. Eller i alla fall något åt det hållet.

Bloggen önskar det nygamla tränarparet i Forward lycka till. Efter två relativt framgångsrika år kan den kommande säsongen nog komma att bli betydligt tuffare eftersom ett antal profilspelare har lämnat eller verkar vara på väg att lämna klubben.

BK Forward: Mittfältare och assisterande tränare klara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.