Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sandro åter till Rynninge

Rynninge skriver på sin hemsida, att Sandro Pavicevic återvänder till Örebro och kommer att representera Rynninge IK i nästa års seriespel. Sandro tillhörde under några år ÖSK Ungdom med spel i div 2 och 3. År 2006 tränade han som lärling (antar jag) med A-truppen och fick ett inhopp i Superettan. Det var i 6-0 matchen mot Jönköping Södra där Sandro blev inbytt i den 80:e minuten. Är han bara i någorlunda form så har Rynninge gjort ett riktigt bra kap.

E_GRUPP05
Eyravallsbloggen kunde inte motstå frestelsen att som illustration till Sandros återkomst till Örebro lägga in den här bilden från år 2005 på ÖSKs dåvarande elitgrupp. Som vanligt tog fotbollskarriärerna olika vägar för dessa duktiga ungdomar. Med på bilden finns flera spelare som tidigare eller senare spelade betydligt högre upp i seriesystemet. Bland annat Kevin Walker (4:e från vänster, bakre raden), Martin Bengtsson (6:e, dito), James Frempong (3:e från höger, bakre raden), Moses Reed (2:a från höger bredvid Håkan Juhlin), Svante Dahlqvist (4:e från vänster mittraden) Joakim Gren (5:e från höger, dto), Jacob Nilsson (1:a från vänster, främre raden), Jonas Persson (4:e från vänster, dto) och Sandro Pavicevic (2:a från höger, dto).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.