Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gerzic siktar på startelvan

Nordin Gerzic: Bättre förberedd den här gången?

Nordin Gerzic: Bättre förberedd den här gången?

Göteborgsposten har intervjuat Nordin Gerzic om hur denne ser på sin fotbollsmässiga framtid. IFK har liksom ÖSK  ett träningsupplägg med ledig november och uppstart i december. Nordin ”avslöjar”, att han under tidigare år inte varit så väl förberedd, när försäsongsträningarna har dragit igång. I år är han det eftersom han sett till att han hållit sig i form även under ledigheten.

Målet för året är att ta en plats i IFKs startelva och vinna ett SM-Guld.  (Det är väl sådant man måste säga, även om man inte riktigt tror på det innerst inne). Beträffande möjligheten att han blir utlånad på nytt så är det inget han siktar på, men accepterar samtidigt att det kan bli så.
– Blir det så blir det så. Det är det som är fotboll. Jag tror inte att någon vill att jag skall bli utlånad igen. IFK vill att jag skall vara kvar här, såvitt jag vet, säger han till tidningen.

Av intervjun att döma så går Nordin för närvarande inte och väntar på att ÖSK skall köpa loss honom från IFK Göteborg under den närmaste månaden, utan han har siktet inställt på att etablera sig som en startspelare i IFK Göteborg. Hur det sedan blir lär ingen veta förrän man utvärderat hans och hans lagkamraters insatser under försäsongen.

Göteborgsposten: Gerzic: ”Jag ska ta en plats i startelvan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.