Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yasin förlängde

Ahmed Yasin förlängde sitt kontrakt med ett år.

Ahmed Yasin förlängde sitt kontrakt med ett år.

ÖSK skriver på sin hemsida, att ÖSK och Ahmed Yasin kommit överens om en kontraktsförlängning. Ahmeds kontrakt sträcker sig nu fram till och med år 2015 – en förlängning på ett år således.

Rimligtvis innebär det nya kontraktet även förbättrade villkor för Ahmeds del, vilket han gjort sig förtjänt av efter ett starkt år. Ahmed startade för ÖSK i 29 av årets matcher. I den 30:e var han avstängd. Från att ha varit en truppspelare (4 inhopp år 2011, 8 starter och 5 inhopp år 2012) etablerade han sig under året som en av de givna spelarna i ÖSKs startelva.

Ahmeds förlängning kommer lägligt för ÖSK av flera skäl. Truppen har en hel drös med spelare vars kontrakt går ut efter nästa år och det var viktigt att redan nu kunna förlänga med en av de viktigare av dessa. (Kontrakt som går ut år 2014: Ilir Berisha, Patrik Haginge, Boris Lumbana, Kalle Holmberg, Mohammed Saeid, William Atashkadeh, Peter Samuelsson, Shpetim Hasani, Emil Berger och Magnus Wikström).

För att fira det nya kontraktet erbjuder ÖSK nu 10 % rabatt på alla varor i sin webshop för köp som görs idag eller i morgon.

NA: Stjärnan förlänger med ÖSK
ÖSK: Ahmed Yasin om kontraktsförlängningen (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.