Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bollhallen: Barsom vill ha tidsgräns

SR P4 Örebro, som är betydligt alertare än papperspressen, när det gäller att följa upp turerna kring Bollhallsprojektet i Vivalla, rapporterar idag om nya möten mellan kommunen och fastighetsägaren W-invest. Det är Behcet Barsom, den kd-märkta ordföranden i Västerporten, som skall träffa de nuvarande markägarna för att försöka komma överens om någonting. Vad de nu kan vara. Till P4 Örebro säger Barsom att han tycker att det är dags att sätta en tidsgräns för när markaffären ska vara klar.

Barsom vill alltså sätta press på W-invest för att man skall kunna komma till avslut. Gör man inte det vill han gå man vidare med Plan B (om man nu har någon sådan). För W-invet gäller det väl att avgöra om man har något annat alternativ som ser bättre ut för den aktuella tomten. Eller om man kan förhandla sig till ytterligare koncessioner från kommunen.

SR P4 Örebro: Nya möten om bollhallen i Vivalla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.