Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen fortsättning för Mambo Mumba

ÖSKs föredetting Robert Mambo Mumba har under den senaste säsongen varit tränare för borlängelaget Dalkurd FF. Laget gjorde en stark säsong och tog hand om kvalplatsen till Superettan efter för året omöjliga IK Sirius. I kvalet mötte de IFK Värnamo, som över två matcher var det klart starkare laget. Dalkurd vann visserligen med 1-0 hemma, men på bortaplan blev den en smärtsam 5-1 förlust.

Årets resultat var uppenbarligen inte tillräckligt bra för den ibland lite väl otåliga klubbledningen i Dalkurd. Någon förlängning av det tränarkontrakt som löpte ut i år blev det därför inte för Mambo Mumba och hans tränarkollega Umut Koc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.