Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mensah till ÖSK

ÖSK skriver på sin websida, att man kommit överens med Samuel Mensah om ett tvåårskontrakt. Mensah, som väl kan beskrivas som en snabb och aggressiv kantspelare (höger), har representerat Östersunds FK sedan sommaren 2011. I årets Superetta spelade han 27 av 30 matcher, blev utbytt en gång, varnades tre gånger och blev utvisad en gång. Han har ghanesisk nationalitet, är född år 1989, väger (bara) 74 kg och är 175 cm lång.

I somras var det en del skriverier om Mensah efter det att han felaktigt anklagats för våldtäkt.

Från Östersund FK:s hemsida:

Samuel Mensah back/ mittfält

Nyapaplan003

Sam Mensah, född 1989, ytterback/ yttermittfältare från Ghana med stor arbetskapacitet. Född i Accra. Kom tidigt till en fotbollsakademi, Right to dream, i Ghana som leds av Manchester Uniteds chefsscout i Afrika. Flyttade till England för studier och vidare fotbollsutbildning vid Hartpury College. En av de spelare som vi tror på ska lyfta ÖFK. Kom till ÖFK augusti 2011.

Snabb, bra teknik, löpvillig och stor arbetskapacitet. En mycket spännande spelare!

Östersunds FK: Sam Mensah lämnar ÖFK

1 kommentar – kommentera

Mackan

Mycket intressant. Undrar vilken roll PO & Co ser för honom? Vet inte riktigt hur han användes i Östersunds 3-4-3 heller men kul att två nyförvärv redan är på plats i mitten av november!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.