Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jacob Nilsson förlänger med BK Forward

ÖSK Ungdoms (och Söders) föredetting Jacob Nilsson fortsätter ett år till hos BK Forward. Klubben skriver på sin hemsida, att man just kommit överens om ett år till för den löpstarka försvaren. Jacob skriver även en del själv om sin tid i Norge, där han spelade tre år.

Jag kommer ihåg Jacob från den tid hans spelade med ÖSK Ungdom. Då var han på gränsen att ta steget upp till ÖSKs A-lag, men tröttnade av någon anledning och gick tillbaka till Hovsta. Något år senare dök han upp i ÖSK Söder, då Thomas ”Hula” Johanesson tränade lagret. Hula flyttade till Alta och det dröjde inte länge förrän Jacob var där också.

Jacobs pappa Peter representerade ÖSK under åren 1988-1991 och spelade under den perioden 72 tävlingsmatcher för Sportklubben. Under sin karriär gjorde Peter även 35 landskamper. Så han har en del att brås på, Jacob.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.