Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Detaljplan för fotbollshallen

En detaljplan för kvarteren Kardanen 2 och 7, där ÖSKs politiska majoritet planerar att anlägga en fullstor fotbollshall, finns nu tillgänglig på Örebro Kommuns websida. Samrådstid löper från idag den 8 november 2013 fram till den 5 januari 2014.  Det återstår att se om man hinner få allting klart innan det blir dags för kommunalval nästa år.

Det politiska motståndet från oppositionens sida mot byggandet har varit tämligen kompakt. Frågan är vad som kommer att ske med planerna om det blir en ny majoritet efter nästa val – det brukar det ju bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.