Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ekonomiskt resultat Q3

För några dagar sedan informerade ÖSK om det ekonomiska utfallet för årets nio första månader. Resultatprognosen för helåret har försämrats med 0,3 mkr och pekar nu mot en liten vinst på 0,2 mkr. I budgeten hade man räknat med en förlust för helåret på 0,4 mkr, varför resultatet nog mer eller mindre kan anses vara i hamn nu. De enda större posterna som kan ge avvikelser (och som Bloggen kan komma på) är placeringspengarna från TV och Svenska Spel samt intäkterna från en eventuell spelarförsäljning.

ÖSK: ÖSK Elitfotboll AB kvartalsinfo Q3 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.