Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mot noll eller litet plus

ÖSK Elitfotbolls styrelseordförande Björn Åqvist har talat med NA efter gårdagens styrelsemöte. Det handlade väl mest om omstruktureringsarbetet kring Spelarinvest, antar jag. Men det kom även med några rader (i papperstidningen) om hur förväntningarna på årets ekonomiska resultat ser ut. Man tror nu att man kommer att hamna på ett resultat kring nollan med en eventuell dragning upp mot halvmiljonen. De viktigaste faktorerna när det gäller hur stort (eller litet) det slutliga resultatet blir är publiktillströmningen vid de sista två hemmamatcherna samt på om det blir några spelarförsäljningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.