Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Följ Ilir Berisha!

Nästan som på beställning uppmanade Ilir Berisha alldeles nyss den twittrande delen av världens befolkning att följa honom via (just) Twitter.

Den uppmaningen kom ju faktiskt väldigt lägligt, eftersom Bloggens ViM just demonstrerat hur man publicerar interaktiva twittrar i Bloggens artiklar. Har man ett Twitterkonto behöver man alltså inte längre flytta över dit för att följa, favoritmarkera eller återuttwittra det som bloggen (eventuellt) publicerat från Twitter-sfären. Så nu är det fritt fram att ge Ilirs förföljarskara en riktig boost. Just nu har han 627 följare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.