Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berisha opereras (snart)

Att Ilir Berisha kommer att opereras har Bloggen redan skrivit några gånger. Frågan har bara varit när. Skulle man försöka hålla honom i spelbart skick och skjuta på operationen till efter säsongen eller göra något på en gång. Problemet han drabbats av är en broskbildning i ett knä i vilket han tidigare haft en meniskskada.

Nu verkar man ha bestämt sig. Han kommer att opereras redan på måndag nästa vecka. Detta innebär rimligen att det vi inte kommer att få se honom på fotbollsplanen mer i år. Å andra sidan får han mer tid på sig för rehabilitering och reintegrering.

Det är NA som rapporterar om operationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.