Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ekonomin fortsatt i balans

ÖSK Elitfotbolls VD Jan Karlsson skriver idag i sitt veckobrev, att det ekonomiska resultatet fortsatt ligger i linje med budget och tidigare prognoser. Allt pekar mot ett nollresultat vid en omsättning på 39 mkr.

Eftersom man vid det här laget bör ha en hyfsat bra uppfattning om både intäkter och kostnader för resten av året innebär nog detta, att man kommer att ha klarat av den besvärliga omstruktureringen efter nedflyttningen från Allsvenskan på ett önskvärt sätt. Mot slutet av året brukar varken intäkts- eller kostnadssidan bjuda på några större överraskningar i den här typen av verksamheter.

Det största frågetecknet är nog hur publiksiffrorna kommer att se ut under de sex återstående hemmamatcherna. Något som påverkas av såväl tabelläget som vädersituationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.