Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ahmed Yasin – spelade/spelade inte

NA rapporterar, att Ahmed Yasin spelade en halvlek då Iraks fotbollslandslag besegrades av Chile med 6-0. Matchen spelades i Danmark. Positivt för ÖSK i så fall eftersom Ahmed gick av i förtid med en lindrigare vadskada i ÖSKs match mot GIF Sundsvall härförliden.

När Bloggen kollade på nätet för att utröna om det var den första eller andra halvleken som Ahmed spelade, så visade det sig att han kanske inte spelade alls. Det är i alla fall det intryck man får av Soccerways rapportering från matchen. Det är alltså möjligt att han satt av matchen på avbytarbänken, vilket verkar logiskt med tanke på att han nyligen råkade ut för en vadkaka.

Ahmed anser själv (visar det sig) att han spelade en halvlek. [Tack till Rasmus Neander för informationen].
Ahmed Chile

Ahmeds referens till NA beror på att tidningen först rapporterade att han inte spelat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.