Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berisha opereras

2013-05-09_DSC_0101_Ilir Berisha2

För någon dag sedan blev det klart, att Ilir Berisha trots allt kommer att behöva genomgå en operation för komma till rätta med sitt knäproblem. Tidigare har man trott, efter en undersökning av svenska landslagets läkare Leif Swärd, att det skulle räcka med en rehabiliteringsperiod. Nu verkar man dock ha ändrat uppfattning och anser att en operation är mest troligt. Det verkar dock som om man ännu inte riktigt bestämt sig för hur man kommer att göra. Hur som helst med det – man skall nog ändå inte räkna med Berisha under resten av säsongen.

Konsekvenserna av skadan behöver dock inte bli så allvarliga för laget. Christoffer Wiktorsson har sett bra ut som mittback under de två senaste matcherna. I och med att Nordin Gerzic anslutit till truppen kan Ayanda Nkili friställas för mittbacksjobbet om det skulle behövas, vilket gör att ÖSK trots Berishas skadeproblem förfogar över tre mittbackar som står sig bra i Superettan.

ÖSK: Berisha genomgår operation
NA: Berisha borta säsongen ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.