Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Djupfryst Ajdarevic

Av de före detta ÖSKare som gått vidare för spel utomlands är det väl bara Alejandro Bedoya som kan sägas ha lyckats någorlunda – även om tiden i konkursande Glasgow Rangers inte var så upplyftande för amerikanen. Roni Porokara gjorde sig nog en hacka på några Bosmanhopp, men är nu tillbaka hos FC Honka där han spelade innan han kom till Örebro. Michael Almebäck har  fått slå till halv reträtt och lämnat belgiska storlaget Club Brugge för danska Bröndby.  Emra Tahirovics karriär tog sig aldrig utomlands. Idag kan man läsa om Astrit Ajdarevic som blir utfryst av sin belgiska klubb Standard Liège. Norrköpings Tidningar skriver, att han inför den kommande säsongen inte ens anmälts som spelare för ligan eller cupen, att han inte fått något spelarnummer och att han får lov att träna på egen hand tillsammans med en annan spelare som klubben vill bli av med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.