Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berisha kan tvingas till operation

NA skriver, att ÖSKs mittback Ilir Berisha kan tvingas operera sitt knä för att bli kvitt de skadeproblem han drabbats av. Enligt ÖSKs läkare Ulf Nordström rör det sig om en följdskada efter en meniskskada han drabbades av tidigare. ÖSK avser nu i första hand att fortsätta han rehabilitering till slutet av nästa vecka för att se hur utvecklingen blir innan man tar beslutet om det skall bli operation eller ej.

Bloggen tror, att det enda som hjälper är att operera. Berisha har haft det här problemet intermittent under hela vårsäsongen och det finns väl inget som talar för att han skall bli helt bra just nästa vecka. Även om besvären skulle försvinna lär de återkomma nästa gång knäet belastas fullt ut.

1 kommentar – kommentera

Aspen

ÖSK kanske hoppas att grästräningen under sommaren och den nya platsen innebär mindre slitage på knäet.
Förhoppningsvis har man börjat spela in en ersättar inför kommande matcher bl a om 2 dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.