Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK lånar Pode

Idag blev det klart, att ÖSK kommer att låna Mjällby AIFs anfallare Marcus Pode under resten av säsongen. Därefter finns det en option avseende en förlängning.

Det här med optioner är dock  alltid svårgenomskådat så länge man inte vet vad optionen omfattas.  ÖSK skriver, att det finns ”en option till förlängning efter säsongen”.  Det här med optioner är dock något av en grå zon. Om den här optionen innebär att ÖSK har förhandlat sig till möjligheten att göra om låneavtalet till ett vanligt spelarkontrakt till redan överenskomna villkor är det givetvis bra (om Pode lyckas hos ÖSK vill säga). Men det är inte alltid som optioner är så ensidiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.