Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordin vill spela

I en intervju med Göteborgs-Posten från i förrgår säger Nordin Gerzic, att han måste fundera över sin situation om han inte får speltid. Nordin verkar helt klar på att han helst vill byta klubb och IFK Göteborgs tränare Mikael Stahre avfärdar inte heller idéen (om man läser mellan raderna).

Att Nordin går ut så här två veckor innan transferfönstret öppnas och talar om klubbyte kan väl egentligen inte tolkas på annat sätt än att han inte tror att han kommer att få speciellt mycket speltid under resten av säsongen heller.

ÖSK har inte riktigt fått till det på mittfältet i år och skulle säkert vara intresserade av att låna tillbaka Nordin för resten av året. Frågan är bara om IFK Göteborg vill och om ÖSK anser sig ha råd. IFK har ju i samband med Lund-lånet (och Pär Eriksson hos Mjällby) visat, att man inte helt avvisar tanken på att låna ut spelare man inte riktigt tycker att man har användning för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.