Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tröjreklam

Fotot från Ahmed Yasins Facebooksida.

Fotot från Ahmed Yasins Facebooksida.

Inför den här säsongen avslutade ÖSK och huvudsponsorn Malmbergs sitt samarbete – i alla fall i dess dittillsvarande form – och ÖSK stod plötsligt utan någon logga att placera på sin bästa reklamplats – framsidan på matchstället.

ÖSK har verkat ta saken med ro och kört med en på det hela taget reklamfri framsida. Från klubben har man sagt, att man i första hand söker ett långsiktigt samarbete. Saken är väl den (förmodar Bloggen) att det är stor skillnad på hur hög ersättning man kan få om det handlar om ett lag i Allsvenskan eller i Superettan. ÖSK med ambitionen att snabbt ta sig tillbaka till allsvenskan vill nog inte binda upp sig för ett längre avtal på den nivå som gäller för Superettan.

NA har dock uppmärksammat, att nu finns det reklam på i alla fall en del av matchtröjorna- på sju stycken för att vara exakt. Enligt Jan Karlsson jobbar man med att placera loggor även på de än så länge tomma fjorton.  Det verkar alltså som om ÖSK resignerat och insett, att man inte kan få något avtal på allsvensk nivå så länge som man spelar i Superettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.