Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emra gör mål igen

Emra Tahirovic verkar ha plockat ner sina fotbollsskor från hyllan igen och har på nytt provspelat för den schweiziska andranivåklubben FC Wil. NA har snappat upp detta (via Cabrera förmodligen) och rapporterar att han gjort två mål i en testmatch och har inlett sitt nya provspel lysande. Två mål gjorde han förvisso men hur mycket det lös om provspelet vill jag låta vara osagt. FC Wil vann nämligen matchen med 8-1, så motståndet verkar inte ha varit det allra skarpaste. Emra spelade från start, men blev utbytt redan efter 56 minuter.

Jag är för övrigt lite osäker på Emras kontraktuella status. Helt klart är att han inte ingår i FC Wils professionella spelartrupp. Å andra sidan dyker han nu för andra gången på ett halvår upp hos FC Wil i en testmatch. Anmärkningsvärt är det också att han i FC Wils egen artikel om matchen inte omnämns som en av tre provspelare. Det är möjligt att han representerar klubben på något sätt som amatörspelare.

FC Wil: Testspiel: FC Altstätten (2.) – FC Wil 1:8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.