Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oklart om fotbollshall

I gårdagens papperstidning kunde man läsa att det fortfarande inte är klart var den planerade fotbollshallen skall ligga. Efter det att den föreslagna lokaliseringen i Hjärstaskogen kritiserats på grund av miljöhänsyn lovade den politiska majoriteten att snabbutreda frågan. Besked skulle man ha redan i april månad. Nu är april månad snart slut och något besked i frågan föreligger ej. I stället säger man från kommunledningens håll att först den 27 augusti kommer det ett besked.

På frågan om detta innebär att projektet försenas svarar kommunstyrelsens ordförande Lena Baastad att hon inte hört något om det. Vilket väl politikerspråk och på vanlig svenska kan översättas som ett ”det är nog troligt”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.