Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berisha: Var god vänta (på besked)


Jag tror, att ÖSK hoppats att redan idag kunna ge ett klartecken beträffande Ilir Berishas medverkan i måndagsmatchen mot GIF Sundsvall. Nu kunde man inte detta utan avvaktar morgondagens träning, enligt NA.

Bloggen tycker nog, att om det är så tajt tidsmässigt, så är det nog säkrare att vänta med en återkomst tills bortamatchen mot Hammarby. Berisha har ju faktiskt haft en hel del skador under sin tid i ÖSK så det finns ingen anledning att forcera en återkomst. Dessutom är Ayanda Nkili en mycket duktig ersättare. Tipset härifrån blir alltså, att han får stå över mot Sundsvall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.