Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Samuelsson ligger lågt

FotbollDirekt har intervjuat Peter Samuelsson inför den kommande säsongen. På den ofrånkomliga frågan om hur han tror att det kommer att se ut i serietoppen väljer Samuelsson att ligga lågt genom att utse Hammarby och GIF Sundsvall till seriefavoriter. Även om han innerst inne nog tycker att även ÖSK har en riktigt starkt trupp i år. Som framgångsfaktorer för ÖSK ser han det faktum att ÖSK kunnat behålla de spelare man vill behålla samt att truppen har en bra blandning av erfarenhet och ungdomlig entusiasm. Truppens fysiska status är god, enligt Samuelsson som refererar till truppens fystränare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.