Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bamberg: Intresse finns

Daniel Bamberg: ÖSK vill nog sälja, men ingen verkar vilja betala.

I dagens papperstidning kan man läsa, att det fortfarande finns intresse att köpa loss Daniel Bamberg från hans anställning hos ÖSK. Sportklubben håller dock emot eftersom de anser att de(t) bud som lagts är för lågt.
– Det är få klubbar som inte kan sälja om de får ett bra bud. När det gälelr Bamberg finns det ett fortsatt intresse men inte på den nivå som vi vill ha för att släppa honom, säger Magnus Sköldmark till tidningen.
Låter det inte som om ÖSK mycket väl skulle kunna tänka sig att släppa iväg honom.

Det har tydligen förekommit rykten om att Eric Bassombeng skulle kunna vara en tänkt ersättare ifall Bamberg trots allt lämnar klubben. Dessa rykten avfärdas dock av Sköldmark som säger, att det inte finns någon sanning i dem och att spelaren inte är aktuell för ÖSK.

Noterar för övrigt att tidningen ånyo refererar till Sköldmark som sportchef. En arbetsbeskrivning som inte matchar den som ÖSK Elitfotboll anger för honom (Affärsrelationer sport). Antingen slarvar NAs journalister eller så har ÖSK gjort det. Att utse en ny sportchef är trots allt en så pass viktig utnämning, att man tycker att ÖSK borde ha nämnt att man utökat Sköldmarks ansvarsområde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.