Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

GAIS intervjuar Adam Eriksson

ÖSKs talang Adam Eriksson tillhörde de pojklandslagsmeriterade spelare som ÖSK av någon anledning släppte iväg förra året i samband med att man strukturerade om sin talangverksamhet. Adam valde då att spela för Karlslunds IF och värvades i år av GAIS efter att ha övertygat, när han provtränade med klubben. I sin nya klubb har det gått bra för honom och han har deltagit i alla de tre träningsmatcher som GAIS har spelat i år. I kväll lär det bli en fjärde då GAIS och Örgryte IS möts i en träningsmatch.

På GAIS hemsida finns en videointervju med Adam som också får ett tillfälle att visa sina färdigheter vid sidan av planen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *