Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bedoya förlängde

Det blir ett halvt år till i Sverige för den mångsidige Alejandro Bedoya.

Helsingborgs IF meddelar glatt på sin hemsida, att Alejandro Bedoya förlängt sitt kontrakt med klubben. Dock bara för det halvår som tar slut när de europeiska ligorna är slutspelade och transferfönstren öppnade. Eftersom Alejandro har mindre än sex månader kvar på sitt kontrakt kan han redan nu diskutera med eventuella framtida klubbar utan att behöva blanda in HIF i det hela.

Bloggen anser att det här var det smartaste som Bedoya kunde göra i dagsläget. Att gå till en klubb i Europa halvvägs in i säsongen är sällan en bra lösning. För HIF är det en mer tveksam lösning. Jag kan förstå att man gärna vill ha kvar Bedoya i klubben så länge som möjligt, men när ha lämnar i sommar måste han ersättas med någon som förmodligen inte är inspelad på positionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.