Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck: Inte längre önskvärd

Åter mot kyligare breddgrader? Michael Almebäcks Club Brugge hoppas få ut honom genom det skandinaviska transferfönstret.

Jag skrev häromdagen om att det inte gått så bra för de spelare som lämnat ÖSK under de senaste åren för att fortsätta sina karriärer utomlands. Nästan som en bekräftelse på detta skriver FotbollDirekt idag, att Michael Almebäcks Club Brugge nog gärna skulle se att han flyttade på sig. Han ingår för tillfället inte i klubbens matchtrupp och klubbens sportchef Arnar Gretarsson säger till den belgiska tidningen Het Nieuwsblad: ‘Mocht ik in zijn schoenen staan, dan zou ik uitkijken naar een nieuwe ploeg, want met deze situatie is niemand gebaat. Vilket ju ungefär betyder: Om jag var i hans situation skulle jag försöka finna en ny klubb eftersom den nuvarande situationen varken gynnar honom eller klubben.

Det verkar dock inte som om Club Brugge skulle vara intresserade av att släppa iväg honom utan ersättning. Gretarsson säger till tidningen att man väntar på ett förslag som passar både honom och klubben, men att något sådant ännu inte föreligger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.