Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yasin kvar i ÖSK

I papperstidningen kan man idag läsa, att Ahmed Yasin bestämt sig för att lägga flyttplanerna på is och istället koncentrara sig på ÖSK. Detta efter ett möte med agenten Patrick Mörk. Förmodligen var det väl så, att det inte fanns några attraktiva erbjudanden att välja bland. Till tidningen säger Ahmed, att han helst vill spela på höger- eller vänsterkanten. Siktar gör han mot en plats i ÖSKs startelva.

Bloggen konstaterar att det, som truppen ser ut nu, kommer att bli hård kamp om de fyra platserna på mittfältet. Centralt finns Tobias Nilsson, Boris Lumbana, Emil Berger och Boris Lumbana Mohammed Saeid som tänkbara kandidater och dessutom Denis Abdulahi någonstans i bakgrunden. På kanterna står det mellan Kalle Holmberg, Daniel Bamberg, Marcus Astvald, Ahmed Yasin och kanske även Josef Ibrahim och Lukman Murad. Om man antar att, Kalle Holmberg får ett försteg platsen på vänsterkanten utifrån hans vad han preserade förra året, så finns det alltså minst tre spelare som konkurrerar om platsen till höger. Med tanke på att P-O Ljung förra året alltid valde Bamberg till höger, då denne var tillgänglig, så ser det ut att kunna bli väldigt tufft för de övriga att motivera sin plats i en startelva.

Det ser onekligen ut som om ÖSK verkligen behöver fortsätta arbetet med att rensa i truppen.

4 kommentarer – kommentera

Linus

Är väll inget fel med konkkurens?

Tror inte Bamberg kall känna sig allt för säker på en given plats.

Superettan är en lång och tuff serie också så kommer förmodligen behöves lite spelare att orka med hela vägen.

Mackan

Glöm inte Mohamed Saeid på innermitten. För mig är han förstavalet som central fältherre just nu. :)

Ficedula hypoleuca

Jag hade egentligen inte alls glömt bort Mohammed. Det var bara det att jag kallade honom för Boris Lumbana, vars namn kom med två gånger.

Jag håller med om att han känns som ett förstahandsalternativ – bredvid Tobias Nilsson.

Krille

Man kan väl tänka sig att Hagge också konkurrerar på en plats centralt, särskilt om Nkili kommer och visar sig hålla? Jag tror att Bamberg försvinner om man hittar någon som ger viss ersättning, och då tycker jag att balansen i truppen är ganska bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.